DAG & VAkANTIE OPVANG

dag en vakantieopvang voor uw hond

Ultimate Joy's is gespecialiseerd in de tijdelijke kleinschalige opvang van honden. Wij proberen zoveel als mogelijk een normale gezinssituatie na te bootsen.
Wanneer u op zoek bent naar professionele dagopvang of vakantieopvang voor uw dieren, bent u bij Ultimate Joy's aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de tijdelijke opvang van uw hond in vakanties, gedurende verbouwingen of verhuizingen, bij of tijdens een jaarwisseling. Ook zitten wij dicht in de buurt van de Efteling te Kaatsheuvel en het Safaripark en de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Wanneer u hier een bezoek aan brengt is het mogelijk uw hond naar de dagopvang te brengen.
Uw hond verblijft in een comfortabel binnenverblijf. Wilt u weten hoe die eruit zien? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.


Een dagje op onze vakantieopvang voor dieren

Tijdens onze vakantieopvang heeft elke hond plezier. Voor de honden kan er de gehele dag met soortgenootjes worden gespeeld en zijn er voldoende speeltjes aanwezig. Daarnaast brengen we elke dag een bezoekje aan het gigantische speelveld voor honden waar ze naar hartenlust kunnen, rennen en ravotten met elkaar. Gedurende de dag zorgen we voor een optimale balans tussen activiteiten en rustmomenten, persoonlijke aandacht en hoogwaardige voeding.

U hoeft niets mee te nemen

Wanneer u uw huisdier bij ons brengt hoeft u enkel een ingevuld inentingboekje mee te nemen. Wij zorgen voor de rest. Zo kunnen onze gasten genieten van schone hokken, manden en dekens, voldoende aanbod van kwalitatieve voeding van Canex , water en professioneel medisch toezicht. Dit wordt verzorgd door een lokale dierenarts waarmee wij een prettige samenwerking hebben. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening?
We staan u graag te woord via telefoon of per e-mail. Zie ook contact

Entingen

Honden moeten zijn ingeent tegen parvo, hondeziekte en kennelhoest (max. 1 jaar oud). Voor deze entingen (grote cocktail) geldt dat deze niet mogen zijn toegediend korter dan drie weken voor de eerste pensiondag. Wanneer de entingen niet in orde zijn, wordt uw huisdier niet toegelaten. Op de eerste pensiondag dient u het entingenboekje mee te brengen. Vanzelfsprekend dient uw hond vrij te zijn van ongedierte. Wij verzoeken u hiervoor eventeel druppels of vlooienband toe te passen.

Extra Service

U kunt er ook voor kiezen het verblijf van uw hond(en) uit te breiden met een eventuele wasbeurt, borstelbeurt, oren schoonmaken of nagels knippen.


Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. U kunt natuurlijk ook ons reserveringsformulier gebruiken wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over de beschikbaarheid.
Tel 013-8893577 -/- 06-10475097WWW.FACEBOOK.COM/ULTIMATEJOYS